Dipercayai

Microsoft PowerPoint

samavb
123.41MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 50k - 250k
Versi 16.0.11001.20074 11 bulan yang lalu

Perihalan bagi Microsoft PowerPoint


Apl PowerPoint memberi anda capaian kpd alat lazim yg anda sudah ketahui. Cipta, edit, lihat, persembahkan atau berkongsi persembahan dgn cepat dan mudah dari mana-mana shj. Perlu mencapai fail PowerPoint yg anda gunakan baru-baru ini dgn cepat semasa dlm perjalanan? PowerPoint menyediakan paparan pantas fail terbaru anda utk capaian mudah pd sebarang peranti. Bimbang ttg berbilang versi fail apabila anda mengendalikan PowerPoint mobile? Penyegerakan adalah lancar merentasi peranti. Bekerja dgn sesiapa sahaja dan persembahkan kpd sesiapa sahaja, di mana jua dgn yakin. Dgn PowerPoint, Office bergerak seiring bersama anda.
PowerPoint membolehkan anda membuat impresi yg kekal dgn persembahan yg berkesan dan boleh disuai yg menonjolkan anda. Cipta dan persembahkan dgn yakin, dr mana-mana shj. Membuat persembahan yg menyeronokkan dan berkesan kini lbh mudah, PowerPoint memberi anda keupayaan utk mengedit persembahan anda dan menyesuaikannya semasa dlm perjalanan, bekerjasama dgn orang lain dlm masa nyata.
Persembahkan dgn yakin
Tdk ketinggalan dgn PowerPoint semasa dlm perjalanan. Anda boleh membuat persembahan baru atau terus mengusahakan persembahan yg sedia ada. Memandangkan PowerPoint menyegerakkan persembahan anda pd OneDrive, anda boleh memulakan persembahan pd PC anda, kemudian mengedit dan mempersembahkan menggunakan PowerPoint mobile. Dgn pandangan persembahan pd sebarang peranti, persembahkan pendapat anda dgn yakin, tanpa perlu menghidupkan komputer riba anda.
Wujudkan impresi yg kekal
Persembahan yg dicipta dgn indah sentiasa disukai. Dgn pengalaman PowerPoint yg berkesan dan boleh suai, mencipta persembahan yg akan memberikan impresi dan membantu menonjolkan anda adalah lbh mudah dr sebelumnya.
Bekerja bersama individu lain dgn mudah
PowerPoint memudahkan anda bekerjasama dgn org lain. Dgn perkongsian 1 klik, jemput org lain dgn cepat untuk mengedit, melihat atau memberikan maklum balas ttg persembahan slaid anda. Uruskan keizinan dgn mudah dan lihat individu yg sedang mengendalikan persembahan anda. Ikuti perkembangan perubahan dan maklum balas drpd orang lain dgn komen bersepadu dlm slaid persembahan. Bandingkan perubahan utk melihat cara persembahan anda berkembang dr semasa ke semasa.
KEPERLUAN
• Versi OS: menjalankan sebarang Android versi disokong dan mempunyai pemproses berasaskan ARM atau Intel x86. Sokongan untuk peranti Kitkat & Lollipop akan diteruskan sehingga Jun 2019.
• 1 GB RAM atau lebih tinggi
Utk mencipta/mengedit dok., daftar masuk dgn akaun MS percuma pd peranti dgn saiz skrin 10.1 inci atau lebih kecil.
Buka kunci pengalaman MS Office yg lengkap dgn langganan O365 (lihat http://aka.ms/Office365subscriptions) yg layak utk telefon, tablet, PC dan Mac anda.
Langganan O365 yang dibeli drpd apl akan dicaj pd akaun Play Store anda dan akan diperbaharu secara automatik dlm tempoh 24 jam sebelum berakhirnya tempoh langganan semasa, kecuali jika pembaharuan automatik dinyahdayakan terlebih dahulu. Anda boleh mengurus langganan di seting akaun Play Store. Langganan tdk boleh dibatalkan semasa dlm tempoh langganan aktif.
Apl ini disediakan oleh sama ada MS atau penerbit apl pihak ketiga dan tertakluk pd pernyataan privasi dan terma dan syarat berasingan. Data yg disediakan melalui penggunaan gedung dan apl ini boleh dicapai oleh MS atau penerbit apl pihak ketiga, mana berkenaan, dan dipindahkan, disimpan dan diproses di A.S. atau mana-mana negara lain tempat MS atau penerbit apl dan ahli gabungannya atau pembekal perkhidmatan mengekalkan kemudahan.
Sila rujuk kpd EULA MS utk Terma Perkhidmatan Office pd Android. Dgn memasang apl tersebut, bermakna anda bersetuju menerima terma dan syarat berikut: http://aka.ms/eula

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk Microsoft PowerPoint

4.39
36
5
26
4
2
3
6
2
0
1
2

Ulasan Stor pada Microsoft PowerPoint

Bahasa
Tiada ulasan tentang Microsoft PowerPoint, jadilah yang pertama!
Aplikasi Yang Baik Dijamin!

Aplikasi Yang Baik Dijamin!

Aplikasi ini telah melepasi ujian keselamatan untuk virus, perisian rosak, dan serangan berbahaya lain serta tidak mengandungi sebarang ancaman.

samavb avatar stor
samavb Stor 8.52k 1.52M

APK maklumat tentang Microsoft PowerPoint

Versi APK 16.0.11001.20074
Keserasian Android 6.0+ (Marshmallow)


Muat turun Microsoft PowerPoint APK
Muat Turun